Wonen in de natuur, rust en vrijheid

In Hapert heeft Nieuwe Wildernis twee plannen ontwikkeld: Hapert I en Hapert II. Beide plannen liggen aan de rand van Hapert in een prachtig aangelegd natuurgebied van 7.000 M2, genaamd ‘De Nieuwe Wildernis’. In totaal zijn 26 moderne villa’s gerealiseerd. Door grote raampartijen en de situering van het woonhuis op de kavel, is optimaal gebruik gemaakt van het zicht op de natuur en de lichtinval. De wensen van de toekomstige bewoners stonden in beide projecten centraal, maar de mate van inbreng verschilde van elkaar.

Ook interesse om op deze locatie te wonen? Nieuwe Wildernis biedt de mogelijkheid om vier villa-appartementen te ontwikkelen. Dit kan in de vorm van een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Wil je met vier huishoudens het appartement van je dromen realiseren, neem dan contact met ons op.

Woonwensen bepalen het ontwerp

Hoe iemand wil wonen staat centraal bij de ontwerpen en ontwikkeling van Nieuwe Wildernis. De woonwensen verwerkt de architect tot een verrassend en passend ontwerp.

Architectuur als basis van het proces

Fase I (bloemen)

Fase I (bloemen) in Hapert was gebaseerd op een aantal conceptontwerpen. Basis van het concept was een rechthoek of een L-vorm. In overleg met de architect werd de woning deels op maat ontworpen.

Uitbreiden voor een extra slaapkamer, werkkamer of overdekt terras was hierbij mogelijk. De combinatie van de conceptwoning en de persoonlijke wensen van de kopers, geeft verscheidenheid in een architectonische eenheid.

Fase II (bomen)

Hapert II is op een andere manier ontwikkeld. De architect heeft drie woningtypen ontworpen waar toekomstige bewoners een keuze uit konden maken. Binnen elk ontwerp konden alleen details worden aangepast aan de woonwensen. Deze werkwijze biedt minder vrijheid maar meer duidelijkheid omdat de kosten bij aanvang bekend zijn.

Begeleiding van ontwerp, bouw tot uiteindelijke oplevering.

Nieuwe Wildernis heeft bij beide projecten het gehele proces van ontwerp, bouw tot uiteindelijke oplevering begeleid. Kwaliteit van het project is hierbij gegarandeerd.

Geïnteresseerd in de kleinschalige projecten die Nieuwe Wildernis in Hapert heeft gerealiseerd? Neem contact met ons op dan vertellen we je er graag meer over.

Wonen in hapert

Hapert is een dorp midden in de Brabantse Kempen. Een streek vol prachtige natuur, Brabantse gezelligheid en heerlijke streekproducten. In en om Hapert kun je wandelen en fietsen en vind je volop voorzieningen zoals winkels, horecagelegenheden en een klein theater.

Binnen een half uur ben je met de auto in Eindhoven, het centrum van de innovatieve technologieregio Brainport. Ook België met steden als Turnhout en Antwerpen is snel te bereiken.

Wilt u nog andere projecten bekijken?