Over ons

Nieuwe Wildernis is een samenwerking tussen Joost van der Sande (van der Sande Architecten) en Maarten van der Sande (RIHA advies bv).

Joost en Maarten zijn opgegroeid omringd door de architectuur van hun vader, Ton van der Sande. Zijn manier van werken en denken is van grote invloed geweest.

De essentie om verder te kijken dan het verlanglijstje van de opdrachtgever maar echt door te dringen tot de eigenheid van de persoon en zijn leefwijze, maakt het ontwerpen van een perfect passende woning mogelijk. Architectuur is meer dan puur het creëren van een gebouw. Het gaat om de mensen en de wensen erachter. Precies dit idee is de basis van het denken, werken en doen van Nieuwe Wildernis.

Hoe wil je leven?

“Projectontwikkeling bij Nieuwe Wildernis start altijd met de vraag “Hoe wil je leven?”. Alle betrokkenen worden meegenomen in het proces. Wij begeleiden dit proces en dagen de belanghebbenden uit om actief mee te denken over de invulling van de plannen. Doordat wij het van A tot Z begeleiden, verloopt het proces soepel en prettig. Ook waarborgen we op deze manier de kwaliteit van het eindproduct.”

Joost heeft zich als architect ontplooid tot sterke conceptuele en creatieve denker. Hij kan als geen ander mensen meenemen op een creatieve reis. Maarten heeft zich als ondernemer en veranderkundige juist bekwaamd in het bedenken van functionele oplossingen. Zijn kracht zit in het praktisch maken van theorieën en processen. Joost en Maarten zijn beide creatief, ondernemend en vooruitstrevend in denken en doen.

Daar waar we van elkaar verschillen, vullen we elkaar juist aan.”