Nieuwe Wildernis
ontwikkelt kleinschalige projecten:

  •    Moderne villa’s in de natuur (Bergeijk en Hapert)
  •   Betaalbare woningen voor jongeren (Bladel)
  •   Herbestemming bestaande gebouwen (Borkel en Schaft)

Projecten

In ontwikkeling/verkoop

Nieuwe Wildernis

Borkel en Schaft

Restauratie van molenaarswoning tot woning en publieke ruimte, aangevuld met kleinschalige wooneenheden in een hofjesstructuur. Een proces in nauw overleg met alle belanghebbenden.

Nieuwe Wildernis

Hapert Fase III

4 villa-appartementen midden in de natuur. Laat de architect je droomappartement(en) ontwerpen. Prachtige mogelijkheid voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) voor vier partijen.

Nieuwe Wildernis

Bladel

Ondersteunen van Jongeren in Nood die woonruimte willen realiseren voor zo’n 100 jongeren tussen de 20 en 25 jaar die zelfstandig willen wonen in goedkope kleine een-persoonswoningen.

Verkocht

Nieuwe Wildernis

Hapert Fase II (Bomen)

11 bijzondere villa’s op ruimte percelen aan de rand van een prachtig stukje natuur. Keuze uit drie ontwerpen waar op detailniveau aanpassingen mogelijk zijn.

Nieuwe Wildernis

Woonbos Bergeijk

10 bosvilla’s in bosrijke omgeving. Op basis van één algemeen ontwerp verwerkt de architect de individuele woonwensen tot een definitief ontwerp.

Nieuwe Wildernis

Hapert Fase I (Bloemen)

15 bijzondere villa’s deels op maat ontworpen. Op basis van drie concepten geven kopers hun eigen woonwensen in overleg met de architect verder vorm.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie voor een nieuwbouwproject of de herontwikkeling van bestaand vastgoed?
Bekijk onze werkwijze of neem direct contact op.